Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès

📄 GENERALITAT DE CATALUNYA:
Condicions per a locals, establiments o espais a l’aire lliure en què es duen a terme actes i espectacles culturals durant el confinament. Fases 1 i 2. Àmbit municipal: festivals d’estiu i festes majors: http://interior.gencat.cat/web/.content/home/030_arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencies/Coronavirus/fases_confinament/plans-de-desconfinament-sectorials/2020_05_28-DC-CONDICIONS-ESTABLIMENTS-O-ESPAIS-A-LAIRE-LLIURE_ACTES-I-ESPECTACLES-CULTURALS.pdf

💶 Convocatòria de subvencions destinades a les administracions públiques de Catalunya per a la investigació i recuperació de sòls que es veuen afectats per indicis de contaminacions puntuals o per abocaments de residus industrials per causant desconegut: https://www.acm.cat/juridic/subvencions/convocatoria-subvencions-destinades-administracions-publiques-recuperacio-sols-abocaments-residus-industrials

RESOLUCIÓ TES/1162/2020, de 28 de maig, per la qual s’aproven les bases reguladores per a l’accés a les subvencions del programa de foment del parc d’habitatges de lloguer o cessió d’ús del Reial decret 106/2018, de 9 de març, pel qual es regula el Pla estatal d’habitatge 2018-2021: https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8144/1795989.pdf

📄 ESTAT ESPANYOL:
Orden TMA/454/2020, de 28 de mayo, por la que se amplía la relación de puntos de entrada designados con capacidad de atención a emergencias de salud pública de importancia internacional: https://boe.es/boe/dias/2020/05/29/pdfs/BOE-A-2020-5412.pdf

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Recomanem:

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?