Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès

L’Ajuntament de Santa Oliva al Ple del passat 25 de juny va aprovar destinar 50.000 € als danys provocats per la COVID-19.

Es preveu que d’aquest conjunt de recursos, 15.000 € es destinin a ajuts per Autònoms i petits empresaris amb un màxim de 10 treballadors. També es preveu que uns altres 25.000 € es destinin a ajuts directes a les famílies més vulnerables, aquelles que els seus ingressos s’hagin vist reduïts a causa de la pèrdua del lloc de feina o es trobin en situació d’atur o amb un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació. La resta d’aquest d’aquests recursos es destinarà a l’adquisició d’equips i material de protecció sanitari.

D’aquesta manera, l’Ajuntament vol contribuir a la recuperació social i econòmica de les persones i de les famílies de Santa Oliva. Des de l’Ajuntament manifesten que tenen present que la solució no la pot aportar una única Administració Pública i que, per tant, cal la col·laboració des de tots els nivells, fent que les dificultats no siguin tan greus per la ciutadania.

L’Ajuntament, amb en Josep Carreras al capdavant, no descarta que un futur pròxim es puguin ampliar aquestes ajudes i així destinar-les als col·lectius més afectats.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Recomanem:

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?