Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès

Per això ha llençat la campanya “Deixalleries del Baix Penedès” que tindrà lloc del 29 de juny i fins al 9 d’agost.

 

Dilluns 22 de junyde 2020. El Consell Comarcal del Baix Penedès, amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), ha llençat la campanya “Deixalleries del Baix Penedès”, amb l’objectiu de reforçar l’ús de la deixalleria comarcal i les deixalleries mòbils d’ECOBP.

La campanya, que tindrà lloc del 29 de juny i fins al 9 d’agost, constarà en l’habilitació d’un punt informatiu itinerant a diverses ubicacions de les deixalleries mòbils i una campanya publicitària a la premsa que anirà reforçada per una campanya a les xarxes socials dels diversos Ajuntaments implicats i del Consell Comarcal del Baix Penedès.

L’objectiu d’aquesta campanya és el d’informar a tots els ciutadans dels horaris de la deixalleria de Bellvei i també dels dies i punts de recollida de la Deixalleria mòbil en cada municipi de la comarca. Aqmb aquesta finalitat s’han elaborat uns tríptics amb els horaris, un codi qr per saber on està la deixalleria més propera i una taula on s’especifica què es pot llençar a la deixalleria mòbil i què s’ha de llença a la deixalleria de Bellvei.

La deixalleria comarcal del Baix Penedès es troba situada al polígon de Bellvei i roman oberta durant tot l’any de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 h i de 15.00 a 18.00 h; dissabtes, de 9.00 a 14.00 h. És una instal·lació vigilada i tancada on es poden portar residus especials i valoritzables. El telèfon de contacte és el 977 66 26 83.

Trobareu més informació en el següent enllaç: https://bit.ly/3ct7aWM

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Recomanem:

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?