previous arrow
next arrow
Slider

A partir de l’1 de juliol, els carrers Vendrell i Banyeres del Penedès canvien el seu sentit de circulació per millorar la mobilitat a la zona marítima arran de la decisió del Consistori de tancar el Passeig Marítim al trànsit rodat entre les 12 del migdia i les 3 de la matinada, des del dia 1 de juliol fins el 31 d’agost.

En el cas del carrer Banyeres del Penedès, en comptes de ser direcció mar, serà direcció muntanya, i en el cas del carrer Vendrell canvia només el tram entre l’av Tarragona i el carrer Cubelles, el qual en comptes de ser direcció muntanya, serà direcció mar.

Amb aquests canvis i amb el Passeig marítim tancat a vehicles entre les 12 del migdia i les 3 de la matinada, l’Ajuntament demana a la ciutadania responsabilitat alhora de fer ús de vehicles com els patinets, les bicicletes, patins… i respectar l’espai per a vianants i les distàncies de seguretat molt necessàries per a la contenció de la propagació del virus.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?