Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

S’han de trobar solucions per millorar el transport al Vendrell

Des de la Xarxa Vendrellenca volem mostrar la nostra disconformitat amb que la partida per Bus a demanda s’hagi cancel·lat deixant sense possibilitat el seu desenvolupament.

La modificació de crèdit presentada al ple del 30 juny,  ha suposat que es retallin els diners per tirar en davant el projecte de Bus a la demanda que ja estava aprovada per la Generalitat. Des de la xarxa vendrellenca volem transmetre el nostre desacord absolut amb aquest aprovació que suposarà que com a mínim un  altre any ens trobem que molta gent que viu a les urbanitzacions, segueixin sense tenir un servei de transport públic que els connecti amb el municipi,  donat que s’ha aplicat la retallada, però no s’ha dit públicament al ple per part del regidor d’hisenda, si per l’any 2021 hi haurà partida per desenvolupar-lo.

Des de la nostra taula de treball volem lamentar que aquest Govern encapçalat per el senyor Kenneth Martínez que va ser el regidor que va retallar el servei a la legislatura 2011-2015 i que va ser qui a l’estiu de 2017 va anunciar el projecte de Bus-Taxi, que mai va tirar en davant, ara com a Batlle del municipi,   no prioritzi el servei de transport públic com a eina de cohesió territorial i que retalli els diners públics necessaris per tirar  en davant aquesta proposta, en comptes de reduir despesa en altres partides.

Des de la Xarxa Vendrellenca demanarem per escrit a la Regidoria de Transport i la de Cohesió territorial que treballin per garantir al 2021 els diners necessaris per tenir aquest servei en funcionament. També farem reunions amb l’empresa que dona el servei de transport públic per estudiar altres possibilitats.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?