previous arrow
next arrow
Slider

Un cop aprovada per la Cambra del Llibre de Catalunya l’opció d’ajornar la celebració del Dia del Llibre del 23 d’abril al 23 de juliol, aquesta decisió va ser presentada a la Generalitat per tal d’elaborar un pla de seguretat per a la celebració de la nova diada. En aquest sentit, l’autoria de la proposta correspon al Departament de Cultura en tant que responsable del sector, representat per la Cambra del Llibre de Catalunya, que aplega editors, distribuïdors i llibreters, i la indústria gràfica en allò pertanyent al sector) i també del Gremi de Floristes de Catalunya

Treball tècnic de seguretat sanitària per a una diada professional i celebrada arreu de Catalunya

Així, des del 14 de maig, l’Hble. Consellera de Cultura convocava el sector del llibre i la rosa, com també l’Ajuntament de Barcelona (per la seva casuística, magnitud i per a l’elaboració d’un pla propi) per a tractar d’aquesta qüestió, conèixer els procediments de restriccions sanitàries i acordar un marc de treball amb l’objectiu de disposar d’un document de celebració de la diada factible i segura arreu de Catalunya.

L’objectiu, doncs, és disposar d’una eina flexible, que contempli diversos escenaris modulables a cada casuística i que inclogui les mesures que la normativa legal i el Procicat determinen.

Cal tenir present que les parts de la reunió acorden que la diada del juliol que treballem en aquest àmbit serà exclusivament per al sector professional del llibre i de la rosa, cosa que implica una disminució dràstica de l’aforament i de l’afluència de públic.

En aquest sentit, els gremis sectorials aporten a les administracions els criteris tècnics de definició de sector. Tots els escenaris han de ser informats i validats pel Procicat i treballats amb els tècnics municipals, pel coneixement que tenen de la cada població, de les afectacions que se’n derivarien, del personal disponible i per a la proposta d’espais i/o solucions alternatives. El fet que sigui una jornada professional és el que permetrà disposar de:

  1. zones delimitades
  2. de garantia del distanciament
  3. controls que garanteixin la seguretat i la higiene
  4. https://interior.gencat.cat/web/.content/home/030_arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencies/Coronavirus/fases_confinament/plans-de-desconfinament-sectorials/20200708_Dia-llibre-i-Rosa-23-juliol-2020_Portada.pdf

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *



Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?