previous arrow
next arrow
Slider

Els rebrots de la COVID-19 han obligat a una reunió urgent del Ministeri de Sanitat i les comunitats autònomes. De la trobada han sortit 11 mesures de contenció per a aplicar-se en tot el territori “adoptades per unanimitat” ha dit el ministre de Sanitat, Salvador Illa, entre elles: la prohibició de fumar al carrer si no hi ha possibilitat de mantenir distància de seguretat entre persones i el tancament dels locals d’oci nocturn. Illa ha subratllat que és important per a controlar el virus “no reunir-nos amb grups de més de deu persones” i “mantenir-se amb grups de convivència estable” per a ajudar a contenir el virus a més del tancament de locals d’oci nocturn i la prohibció de fumar, en la reunió s’ha acordat que, en els bars i terrasses, s’hagi d’augmentar la distància de seguretat entre clients i la limitació a 10 persones per taula. En tot cas, el seu horari de tancament es traça en la 1.00 de la matinada “sense poder acceptar clients a partir de les 12.00”, ha dit Illa. En les residències de majors, s’estableix l’obligació de realitzar una prova PCR a cada nou ingrés en un termini màxim de 72 hores. També als treballadors quan es reincorporin dels seus descansos o siguin contractats. Les visites a residents queden limitades a una persona per usuari i una hora al dia.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?