previous arrow
next arrow
Slider

La Diputació de Tarragona va aprovar, en data de 28 de juliol de 2020, la convocatòria de concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per a la realització d’accions que fomentin la reactivació d’ocupació i la reactivació econòmica derivada de la Covid-19. La Junta de Govern Local de l’Ajuntament del Vendrell, en data de 24 d’agost de 2020, ha sol·licitat les línies de subvenció de reactiviació econòmica i de reactivació ocupacional.

Pel que a la reactivació ocupacional, amb un import màxim de subvenció de 150.000 euros, l’Ajuntament del Vendrell sol·licita la contractació de 12 persones aturades per tal de realitzar el següent pla de treball: “Projecte comunitari per fer front a les emergències socials agreujades per la crisi del COVID19” en 4 àmbits:

Pobresa cronificada i exclusió agreujada per l’atur i el cessament del treball autònom

2 orientadors/es laborals
3 dinamitzadors/es en noves tecnologies 1 prospector/a laboral
1 dinamitzador/a comercial

Joves en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social

3 educadors/es de carrer

Manca d’una llar digne

1 tècnic borsa d’habitatge

Reforç mesures preventives COVID Ajuntament del Vendrell

1 tècnic recursos humans
Totes les contractacions es preveuen a jornada completa, excepte 1 dinamitzador/a en noves tecnologies, que serà parcial.

Respecte a la reactivació econòmica, amb un import màxim de subvenció de 17.000 euros, el projecte se centrarà en la creació d’una plataforma de venda on-line per als comerços del Vendrell amb l’objectiu d’incentivar el consum de proximitat i ajudar el petit comerç del Vendrell. La plataforma oferirà als comerciants i a les parades del Mercat Municipal la possibilitat d’oferir els seus productes mitjançant una botiga om-line. D’aquesta manera, es promou la presència digital d’aquests establiments perquè puguin arribar als consumidors i incrementar la seva visibilitat i les possibilitats de negoci i els clients poden fer les compres als comerços del municipi des de casa, amb més facilitats tant pel que fa a l’horari de recollida del producte com d’entrega a domicili.

L’ Ajuntament del Vendrell s’acull a les línies de subvenció de la Diputació de Tarragona per a la reactivació econòmica i ocupacional

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?