previous arrow
next arrow
Slider

Estar envoltat de plantes alleuja l’estrès perquè l’oxigenació que produeixen genera una sensació de benestar immens, a més que ens obliga a estar a l’aire lliure i aquest contacte amb el sol fa que el nostre cos processi una gran quantitat de vitamina D, la qual ajudarà a absorbir el calci i així poder mantenir els nostres ossos forts i el sistema immunològic estable i amb bones defenses. Segons un estudi, a més, estar envoltat de flors i plantes genera un impacte emocional saludable. Les persones tendeixen a sentir-se més alegres i reconfortades amb la presència alegre i acolorida de les flors pel que generen efectes positius en l’estat d’ànim de les persones. I cal no oblidar que és considerada com una activitat física de moderada a alta intensitat, ja que amb aquesta activitat podràs cremar fins a 330 calories en tan sols una hora de dedicació sigui conreant l’hort, podant o tallant la gespa.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?