previous arrow
next arrow
Slider

La formació és una eina imprescindible de progrés. La pandèmia de la COVID-19 ha mostrat amb especial contundència que estar connectat al món digital és imprescindible per sobreviure com a negoci. Però també hi ha d’altres competències importants a tenir en compte com a empresari/a que et poden ajudar a millorar el teu negoci i a convertir-lo en una referència al territori.

Des del Servei d’Ocupació Municipal volem ajudar-te a aconseguir la màxima excel·lència per a la teva petita/mitjana empresa contribuint des de la vessant formativa. Per a això, hem elaborat aquest qüestionari per tal de que ens diguis quines són les teves necessitats com empresari/a, quines creus que són les teves mancances formatives o les dels teus treballadors/es i quines propostes de formació consideres més interessants.

Clica aquí per omplir el qüestionari.

No et portarà més de 5 minuts i sortiràs guanyant!

Foto de RF._.studio en Pexels

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?