previous arrow
next arrow
Slider

El divendres 23 d’octubre, a les 19:30h, la Biblioteca Muncipal Marta Marta acull l’espectacle Que morro!!!, a càrrec de Caxoto, Felipe Diaz, dins dels actes del Festival En Veu Alta (EVA). A través de les històries que formen d’aquest espectacle, Caxoto fa un repàs pels diferents significats que la mort té en la nostra cultura.

L’EVA és un festival de narració i tradició oral contemporani que té lloc a diferents indrets de Catalunya. Enguany Cunit acull per primera vegada aquest festival que té la finalitat de divulgar, a través de la paraula, allò que dóna entitat i és la història d’un poble.

Podeu seguir els actes programats de l’Eva a (https://www.facebook.com/evafestival/).

L’activitat tindrà aforament limitat seguint les normes de prevenció sanitàries relacionades amb la Covid19. Per a fer la inscripció  adreceu-vos a la Biblioteca, envieu un correu electrònic a biblioteca@cunit.cat o truqueu al 977 67 48 84.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *



Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?