previous arrow
next arrow
Slider

El novembre de 2019 es va inaugurar la Sala de Lectura de Coma-ruga, una dependència de la Biblioteca Pública Terra Baixa que permet que els barris marítims del Vendrell disposin de serveis bibliotecaris a la seva zona, com ara connexió a internet o préstec de documents. L’espai, d’una sola planta, compta amb un vestíbul i una única sala, oberta i diàfana, d’uns 70 m2. que es complementa amb un espai exterior d’uns 30m2. El conjunt ofereix zona infantil i per adults, premsa i revistes, servei Wi-Fi i connexió a internet.

Aquest primer any de funcionament ha permès donar resposta a la demanda existent, fent-se 150 nous carnets d’usuaris i rebent més de 2.400 visites. Així mateix, a més d’acollir alguna activitat infantil i presentació de llibre s’hi han engegat darrerament dos clubs de lectura.

D’altra banda, la vinculació amb l’entorn també ha estat un dels objectius d’aquest primer any. Així, s’han establert converses amb diferents entitats i equipaments, com ara el centre d’interpretació Masia Blanca, per donar a conèixer la seva reserva marina i les propietats medicinals del riuet, l’institut escola de Coma-ruga i els professors de l’escola d’art, per pintar un mural a la façana de la Sala de Lectura, o la posada en marxa d’un programa de visites escolars a la mateixa escola.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?