previous arrow
next arrow
Slider

Totes les dones que són regidores a l’Ajuntament de Calafell han enregistrat la lectura del manifest institucional del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones d’enguany. L’enregistrament es difon avui mitjançant els canals informatius i les xarxes socials, ja que per la situació sanitària els actes virtuals han substituït els presencials en la commemoració i reivindicació d’aquesta jornada.

L’actual corporació municipal compta amb deu dones regidores, d’un total de 21 escons. És gairebé un consistori paritari, el que més dones ha tingut en la història. Les regidores són (per ordre d’aparició en el vídeo): Isabel Bou Bayona, Sandra Suárez, Mònica Trepat, Lluïsa Lastra, Julia Fernández, Maite González, Dolors Terron, Elena Zapater, Noelia Sánchez i Helena Rubio.

Podeu escoltar la lectura del manifest en aquest enllaç.

El manifest institucional del 25-N el subscriuen els governs català i espanyol, les quatre diputacions catalanes i les dos entitats municipalistes del país, en nom dels governs locals. El text recorda que diverses iniciatives populars anuncien que el temps s’ha esgotat per als agressors masclistes, però que encara hi ha molt camí a recórrer. Afegeix que cal enfortir l’estratègia i el compromís comú per eradicar totes les formes de violència  masclista.

El text diu també: “Sovint, se’ns pregunta ‘què puc fer jo per a canviar tot allò que no m’agrada?’ i, afortunadament, les persones que s’ho pregunten han pres partit per a eradicar les  violències masclistes. Segurament, mai abans hi havia hagut una implicació tan extensa i  conscient respecte la violència masclista. I és que, els darrers mesos han estat absolutament durs per a les dones i criatures que viuen en situacions de violència com, segurament, ho seran els mesos que vindran, mentre duri la pandèmia”.

Llegiu la versió del manifest en text en aquest enllaç.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?