previous arrow
next arrow
Slider
 • En aquest nou període es consolida la inscripció en línia i el format virtual dels cursos i es millora l’atenció ciutadana
  L’Oficina de Català de Calafell del CPNL engega un nou període d’inscripcions als cursos de català. Els dies 11 i 12 de gener s’obre la inscripció preferent per als exalumnes del darrer any i els dies 13, 14 i 15, per a la resta d’exalumnes i per al públic en general. Els cursos començaran el 25 de gener.
  Les modalitats dels cursos inclouen el format 100 % presencial i 100% en línia, per atendre totes les preferències. Les sessions presencials es duran a terme d’acord amb la normativa sanitària, garantint la distància de seguretat entre els alumnes i, per tant, reduint el nombre de places disponibles a les aules. La modalitat presencial disposa d’un entorn virtual d’aprenentatge (Moodle) com a suport fora de l’aula. Els nivells seran Inicial, Bàsic 1 i Bàsic 2, i les sessions es faran a les aules del Centre Cívic Montse Civit de Segur de Calafell i a l’Escola d’Adults de Cal Bolavà de Calafell.
  Els nous formats virtuals exigeixen un coneixement informàtic bàsic, un ordinador amb connexió a Internet, altaveus o auriculars, micròfon i càmera. Tota la informació està disponible al web del CPNL (www.cpnl.cat), on també es poden trobar les recomanacions per fer un curs virtual, les diferents modalitats o accessos d’interès com la sol·licitud a la prova de col·locació virtual, l’oferta de cursos o les preguntes més freqüents.
  Atenent a la voluntat social de servei públic, l’oferta conserva la gratuïtat dels cursos inicials i bàsics, una mesura establerta arran de la pandèmia, i la reducció de la resta de tarifes. Els cursos de pagament, a més, inclouen un seguit de supòsits de reducció.
  Calafell, 4/01/2021
  ————– Més informació:
  • A/e: ltetas@cpnl.cat
  • Web: https://www.cpnl.cat/xarxa/cnltarragona/cursosdecatala/

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?