previous arrow
next arrow
Slider

Durant el 2020 més de 1.300 persones han participat en els programes d’ocupació de l’entitat a la província de Tarragona, assolint una taxa d’inserció del 48%, una dada molt notable tenint en compte el context COVID-19.

◼ El 60% de les persones ateses han estat dones, un dels col·lectius amb més dificultats per accedir al mercat laboral.

La Creu Roja ha atès a més de 1.300 persones en els seus programes d’ocupació a la demarcació de Tarragona durant l’any 2020. D’aquestes el 60% han estat dones, un dels col·lectius amb més dificultats per accedir al mercat laboral.

Malgrat el context de pandèmia, un total de 625 persones que han pres part en els programes d’Ocupació i en el Pla Creu Roja Respon (que l’entitat va posar en marxa el mes de març de 2020 per fer front a l’impacte de la COVID-19) han aconseguit incorporar-se al mercat de treball, el que suposa una taxa d’inserció del 48%, una dada molt notable tenint en compte les circumstancies actuals en l’àmbit laboral.

Les actuacions dels diferents programes d’Ocupació tenen com a objectiu millorar l’ocupabilitat i facilitar l’accés a oportunitats de feina per als col·lectius amb més dificultats (joves en risc d’exclusió, majors de 45 anys, dones en dificultat social, migrants…) i comprenen des d’orientació en la recerca de feina fins a inserció laboral, formació, itineraris personalitzats i pràctiques.

Per poder continuar oferint aquest suport durat la crisi sanitària i social, l’organització ha

incorporat noves metodologies d’atenció en format remot i ha ofert a les persones usuàries recursos tecnològics per accedir-hi: tauletes, targetes de dades, ordinadors a les nostres seus i formacions per trencar la bretxa digital.

Aliances amb el món empresarial

Aquestes xifres no haurien estat possibles sense la implicació del món empresarial, que malgrat el context actual ha continuat donat suport als projectes d’ocupació de l’entitat. Un total de 102 empreses de diversos sectors professionals hi han col·laborat i s’han establert 229 aliances, que han permès a les persones usuàries accedir a ofertes de feina, pràctiques formatives i accions d’assessorament i orientació.

En aquesta línia, la Creu Roja també va organitzar el mes de novembre passat el primer Networking Virtual d’Ocupació en què 150 persones candidates van entrevistar-se en línia amb 19 empreses per optar a 85 ofertes de feina.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?