Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

L’emblemàtic edifici de la Giralda de l’Arboç reobre al públic i torna a programar visites turístiques concertades. De moment, a l’espera de poder-ho ampliar aviat, els grups estan limitats de 10 persones com a màxim.

La Giralda de l’Arboç és possiblement un dels edificis més singulars i coneguts del Penedès i un dels més curiosos de Catalunya. Amb l’obertura de l’edificació i els jardins al públic, el visitant podrà gaudir d’una visita guiada d’una hora de duració passejant per les estances d’aquest magnífic palauet d’estiueig d’estil neoàrab amb tocs de modernisme mentre va descobrint la singular història de l’edificació. Una jornada inoblidable a la vila de l’Arboç que pot combinar-se amb una passejada pel Carrer Major amb els magestuosos edificis modernistes i una visita al Museu de Puntes al Coixí de l’Arboç, un re pels amants d’aquest art únic al món.

Tots els interessats poden trobar informació detallada sobre l’Arboç i sobre les condicions per visitar La Giralda a la plana web de L’Arboç Turístic: https://larbocturistic.cat/que-visitar/la-giralda

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?