Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
Erem necessaries
previous arrow
next arrow

*Domenys *Dempeus” s’oposa a la *MAT amb una àmplia mobilització veïnal
L’arribada del Projecte de Línia de Molt Alta Tensió *MAT “Clúster Begues” ha promogut la creació d’aquest col·lectiu a Sant Jaume dels Domenys (Baix Penedès – Tarragona)
“*Domenys *Dempeus” és la plataforma formada per veïnes i veïns de tots els nuclis de població del municipi de Sant Jaume dels Domenys que s’han unit amb l’objectiu de lluitar contra la *MAT “Clúster Begues”. Preocupats per la presentació d’aquest projecte, que pretén travessar el municipi amb la instal·lació de divuit torres elèctriques de setanta metres d’altura i amb un gran perjudici per al territori, van decidir mobilitzar-se i treballar conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys per a parar-lo.
Des del dia en què es va conèixer el projecte, la plataforma s’ha mobilitzat per a realitzar diverses accions, com per exemple un porta a porta per a fer arribar la informació sobre el projecte a tots els veïns i veïnes, posar punts d’ajuda en tots els nuclis del municipi per a facilitar la presentació de les al·legacions contra el projecte solucionant dubtes i oferint suport informàtic, i a curt termini preveuen fer alguna actuació més en els pròxims dies.
Després de sis dies recollint al·legacions en tots els nuclis de Sant Jaume dels Domenys, s’ha arribat a les 1.159 al·legacions presentades contra el projecte de la *MAT, més unes quantes desenes més que se sap que s’han presentat directament o en línia. Tenint en compte que el cens de persones majors d’edat del municipi és de 1.930, i amb el poc temps que s’ha disposat per a recollir-les, la plataforma considera que el resultat “és un gran èxit i reflecteix la gran percepció d’amenaça que suposa per a la població aquest projecte”
“*Domenys *Dempeus” és una plataforma apolítica – en el sentit que no vol estar a l’abric de cap organització política i ser el més transversal possible – i compta amb representants de tots els nuclis de població de Sant Jaume dels Domenys. La intenció de la nova entitat és continuar treballant per les necessitats del municipi, no únicament vetllar pel procés contra la *MAT o ser només una entitat reivindicativa, sinó
també ser un canal per a traslladar propostes, suggeriments i reivindicacions de les veïnes i veïns cap a l’administració local.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?