Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow
  •  El cap de l’Executiu ha visitat aquest matí l’Ajuntament de Banyeres del Penedès i l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, a Vilafranca, on s’ha reunit amb l’equip directiu del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf
  • El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha visitat aquest matí l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, on s’ha reunit amb l’alcalde, Amadeu Benach, a qui ha expressat la seva complicitat i suport amb el municipi i amb la comarca. “Som molt conscients que el Baix Penedès és una de les comarques en què el Govern ha de centrar molt l’atenció, amb tots els reptes econòmics i socials”, ha afirmat, alhora que ha destacat que també “és una comarca amb moltes oportunitats”.Entre aquestes oportunitats, el cap de l’Executiu s’ha referit a les infraestructures, en algunes de les quals hi participa també la Generalitat. Ha afegit que “la clau és seguir treballant en la diversificació econòmica, no només en l’àmbit industrial”. I ha explicat que aquesta diversificació “s’ha de poder gestionar des del punt de vista territorial”.

   En aquesta línia d’aposta pel territori, el president ha situat la nova Delegació del Penedès, que el Govern ha impulsat aquesta legislatura i que s’anirà desplegant amb el pressupost de l’any vinent, perquè “treballem per la Catalunya sencera”. “Volem que aquest sigui un país independent i socialment just, però que ho sigui tot. I, per tant, que ens acompanyi tot el país des de la seva diversitat, els barris, els municipis i el conjunt de comarques, perquè la gent tingui més possibilitats i oportunitats”, ha reblat.

   A continuació, Pere Aragonès, acompanyat del conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha visitat l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i s’ha reunit amb l’equip directiu del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf, encapçalat pel seu president, Jordi Cuyàs.

   En ambdues visites, el president ha estat acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat al Penedès, David Alquézar.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?