Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

Avui s’han presentat els actes del projecte el Vendrell sent la música que s’han programat per al mes d’octubre, en el quals tindran protagonisme músics consolidats del municipi.

Pel que fa a les actuacions musicals, el divendres 1 d’octubre, a les 21 h, a la Torre del Sebastià de Sant Vicenç de Calders, Pemi Rovirosa i els Invictes presentaran el seu treball Vida. I el divendres 15 d’octubre, a les 21:30 h, al parc del c/ Roquetes amb l’avinguda del Baix Penedès hi actuarà DoneSStrings, un trio de corda (violins i violoncel) format per Marta Pons, Marina Prades i Anna Urpí que interpretaran peces de Carlos Gardel a The Beatles, Queen, Steve Wonder, Amy Winehouse fins a Ed Sheeran.

D’altra banda, es farà un cicle de tres converses conduïdes per Gemma Ventura per tractar el tema del poder i de la influència que té la música sobre les nostres vides: el dimarts 5 d’octubre, a les 19 h, a l’Auditori Pau Casals, amb David Bueno; el dimarts 19 d’octubre, a les 19 h, a l’Auditori Pau Casals, amb Gerard Quintana i Xarim Aresté, i el dimarts 26 d’octubre, ales 20 h, a l’Auditori del Tívoli, amb Jesús Rovira, Carlota Baldrís i Montse Meneses.

Excepte en el cas de l’actuació de DoneSStrings, per a la resta d’activitats l’aforament és limitat i cal fer una reserva prèvia a https://elvendrell.koobin.cat.

La regidora de Cultura, Silvia Vaquero, ha recordat que la finalitat d’El Vendrell sent la música és emocionar la gent i redescobrir nous espais; ha subratllat l’aposta que fa l’Ajuntament del Vendrell amb aquest projecte per estar al costat de l’art i recolzar els artistes i creadors locals, i també ha agraït la col·laboració del Grup Pedra Seca de Sant Vicenç de Calders en l’organització de l’actuació musical programada l’1 d’octubre en un espai molt especial.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?