Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

Avui l’alcalde de Cunit, Jaume Casañas, juntament amb el segon Tinent d’alcalde Xavier Lorenzo, han rebut als representants del futur restaurant de menjar ràpid McDonald’s que es vol instal·lar al municipi.

Concretament, estarà situat a l’entrada, justament al costat de l’edifici municipal de l’Avi Pau. Un nou impuls a la promoció econòmica local, i també beneficiós per la població que ja es preveu la creació d’entre 30 i 40 llocs de treball.

Les obres començaran ben aviat i està previst que a principis de 2022 ja estigui operatiu.

Jaume Casañas, alcalde de Cunit s’ha mostrat molt satisfet “rebem amb especial satisfacció la iniciativa de McDonald’s de voler incorporar al nostre municipi a la seva cadena de restaurants. Un nou pas endavant a la creació de feina i també a la dinamització local”.

Xavier Lorenzo, per la seva part un cop acabada la reunió ha explicat que “l’arribada de McDonald’s possibilita que entre 30 i 40 persones trobin feina, sense dubte, de vital importància en els moments en què ens trobem”.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?