Slider

La botiga de venda de petards Focs Artificials la Caseta de Calafell ha avançat un 2% de la campanya de Sant Joan per destinar-la a un donatiu solidari de productes de neteja a la Creu Roja. Fa quatre anys que l’empresa destina part dels beneficis de les vendes de la revetlla a fer un donatiu d’aliments per a les famílies amb necessitats econòmiques. Enguany, però, els impulsors han avançat els diners de la propera campanya , per la situació provocada per la covid-19 han destinat els diners a productes de neteja en comptes d’aliments, tenint en compte les necessitats previstes segons la Creu Roja, en concret, han cedit 650 litres de lleixiu, detergents i suavitzants.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?