Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Per províncies
La desescalada és asimètrica i es farà per províncies, que aniran transitant per quatre nivells. No es podrà viatjar a una altra província amb fase diferent, aquesta mobilitat queda restringida excepte per raons laborals i, a partir del nivell un, també per a vetlles. Cada fase durarà 15 dies. Per a avançar d’una etapa a la següent caldrà complir amb determinats marcadors, que seran públics: la capacitat d’atenció hospitalària i ucis, la situació epidemiològica en la zona, les mesures de protecció en transports, i dades de mobilitat i socioeconòmics. El Govern estima que la desescalada durarà entre 6 i 8 setmanes. La intenció és que la “nova normalitat” arribi a final de juny.Fase zero
Tot el país està en aquesta fase la setmana que ve, excepte les illes de Formentera, la Gomera i Ferro, que entren directament en la fase un per la baixa incidència del coronavirus. A partir del 2 de maig hi haurà sortides per a fer esport i passejos. S’obren “escletxes”, sempre amb cita prèvia per a restaurants, que poden obrir per a servir menjar a domicili. Es permet l’entrenament d’esportistes professionals.Fase un
Es permet l’inici parcial d’activitats com el petit comerç (no grans centres comercials per risc d’aglomeració). S’obren terrasses amb fins al 30% de l’aforament sempre que hi hagi distanciament i higiene. Obren hotels però no es podran usar les seves zones comunes. Es reprenen activitats en agricultura i pesca. Els llocs de culte podran obrir amb un terç de l’aforament. S’obren centres d’alt rendiment, entrenament mitjà i lligues regulars. Es permeten vetlles amb mesures de seguretat i anar a segones residències, però no a visitar a amics o familiars.Fase dos
S’obre l’espai interior de locals amb un terç de l’aforament sempre que tinguin garanties de protecció i separació entre les taules. El curs escolar comença al setembre, però amb excepcions. Es permet la caça i la pesca esportiva. Reobren cinemes, teatres i concerts amb aforament limitat a un terç i seient preasignado. Els llocs de culte podran incrementar l’aforament al 50%.

Fase tres
Reobertura de les platges. Els restaurants poden obrir amb aforament al 50% i a distàncies de dos metres. Se suavitzen les restriccions de l’aforament però es mantenen condicions estrictes de separació. El ministeri de Sanitat detallarà les normes.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Recomanem:

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?