previous arrow
next arrow
Slider

El dimecres 29 d’abril, en un control preventiu al matí, la Policia Municipal del Vendrell va aturar un vehicle amb matrícules franceses que no complia els requisits administratius.
A més el seu conductor, de 40 anys d’edat i veí del Vendrell, no s’havia personat a una citació que tenia amb una acumulació de més de 12 denúncies per trencament del cofinament, i va ser detingut per un delicte de desobediència greu i també per resistència als agents de l’autoritat.
A part, se li va aixecar una acta denúncia per infracció a la Llei d’impostos Especials per no haver fet el canvi de matrícula del vehicle. Es van instruir diligències judicials per passar-lo a disposició judicial.

I aquest mateix dia, en un control nocturn preventiu, la Policia Municipal del Vendrell va aturar un vehicle a l’avinguda de Jaume Carner, i es va comprovar que el seu conductor, de 56 anys d’edat i veí de Sant Andreu de la Barca, tenia una acumulació de més de 10 denúncies per trencament del cofinament. A més, ja havia estat denunciat el passat 10 d’abril per un altre fet delictiu al Vendrell. El dimecres 29 d’abril, en un control nocturn preventiu, la Policia Municipal del Vendrell va aturar un vehicle a l’avinguda de Jaume Carner, i es va comprovar que el seu conductor, de 56 anys d’edat i veí de Sant Andreu de la Barca, tenia una acumulació de més de 10 denúncies per trencament del cofinament. A més, ja havia estat denunciat el passat 10 d’abril per un altre fet delictiu al Vendrell.
Els agents van procedir a la seva detenció per un delicte de desobediència greu i també per resistència als agents de l’autoritat, i van instruir les  diligències judicials per passar-lo a disposició judicial.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?