previous arrow
next arrow
Slider

📄 GENERALITAT DE CATALUNYA:
Nota informativa del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda sobre la modificació del text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya amb relació a la tutela financera dels ens locals: https://www.acm.cat/juridic/notes-juridiques/nota-informativa-sobre-modificacio-text-refos-llei-municipal-i-regim-local-amb-relacio-tutela-financera-ens-locals

📄 ESTAT ESPANYOL:
Real Decreto-ley 17/2020, de 5 de mayo, por el que se aprueban medidas de apoyo al sector cultural y de carácter tributario para hacer frente al impacto económico y social del COVID-2019: https://boe.es/boe/dias/2020/05/06/pdfs/BOE-A-2020-4832.pdf

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?