Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès

L’Oficina de Català de Calafell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Tarragona ha engegat una campanya de difusió de fitxes de llengua per al comerç a través del seu web i xarxes socials —Facebook, Twitter i Instagram.

Amb títol genèric de «Persianes amunt!», les fitxes estan dedicades a donar consells i models per a la correcta redacció dels cartells informatius que l’actual situació de desconfinament ha fet tan habituals als aparadors dels establiments.

Així, els temes de les fitxes seran «Els horaris», «Elements de protecció», «Aforament i espai», «Distància», etc. Les fitxes es publicaran cada dilluns i dijous a partir del 25 de maig i fins a finals de juny. Les associacions de comerciants i els departaments de comerç dels ajuntaments també col·laboren en la difusió de les fitxes, que s’aniran recollint al web del CNL de Tarragona (cpnl.cat/tarragona).

La campanya inclou l’activació d’una adreça electrònica directa del Servei d’Assessorament Lingüístic (SAL) perquè els professionals hi puguin enviar sol·licituds de revisió de textos i consultes sobre recursos lingüístics i normativa lingüística. L’adreça és: assessorament.tarragona@cpnl.cat.

D’aquesta manera, el CNL vol fer costat al comerç local en aquests temps de recuperació, dotant-lo d’eines que millorin la seva comunicació amb els clients en qualitat i efectivitat.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Recomanem:

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?