Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès

El Tribunal Suprem prohibeix l`ús de banderes no oficials en l’exterior d’edificis públics El Suprem fixa com a doctrina que “no resulta compatible amb el marc constitucional i legal i amb el deure d’objectivitat i neutralitat de les administracions la utilització fins i tot ocasional de banderes no oficials en l’exterior dels edificis i espais públics encara que les mateixes no substitueixin, sinó que concorrin amb la d’Espanya i les altres legal i estatutàriament instituïdes”.La resolució, de la qual ha estat ponent la magistrada Celsa Pic, recorda que l’Administració, inclosa la municipal, ha de respectar l’ordenament jurídic “sense que els acords, encara que ho voti la majoria dels grups polítics, pugui incardinar-se en el marc de competències fixat per l’article 25 de la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local”

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Recomanem:

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?