Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès

L’objectiu del concurs és fomentar la creació literària en català a través de les xarxes socials, on s’han de publicar els microrelats

 

La quarta edició del Concurs de Microrelats “T’estimo, no t’estimo…” s’adreça a alumnes i exalumnes de català del CNL de Tarragona (CNLT), a participants del programa Voluntariat per la Llengua i a seguidors de les xarxes socials del CNLT. És precisament a les xarxes Twitter, Facebook i Instagram on s’han de publicar els microrelats, que han de ser en català i tenir una llargada màxima de 280 caràcters o 40 paraules. Cal acompanyar-los amb l’etiqueta #microrelatCNLT2020. El tema sobre el qual ha de girar el microrelat és l’amor i el desamor, en qualsevol de les seves múltiples manifestacions.

El termini per a la presentació de treballs és el 28 de juny. El veredicte es coneixerà el 30 de juny, a través dels comptes del CNL Tarragona a les xarxes. L’autor o autora del microrelat guanyador rebrà un val de 100 € per a la compra de llibres. Les bases completes es poden consultar al web del CNLT: cpnl.cat/tarragona.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Recomanem:

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?