Slider

La Generalitat de Catalunya ha acordat la obligatorietat de dur posada la mascareta en qualsevol cas (amb excepcions ja contemplades) independentment si es pot o no manternir la distància de seguretat.

“Les persones de més de 6 anys estan obligades a l’ús de la mascareta en la via pública, també en els espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic i que es trobi obert al públic, amb independència del manteniment de la distància física interpersonal de seguretat, segons les paraules de la portaveu del govern Meritxell Budó.

Les excepcions queden tal i com estaven pels infants que realitzen els casals d’estiu, tampoc no hauran de dur mascareta les persones que els resulti contraindicat per motius de salut, ni les que estiguin desenvolupant activitats en què l’ús de la mascareta resulti incompatible, com ara la pràctica de l’esport.

També cal posar-se la mascareta per anar a la platja, i treure-se-la només per fer alguna cosa incompatible amb dur-la.

Les multes per incomplir aquesta mesura seran de 100 euros.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?