previous arrow
next arrow
Slider

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquesta tarda a les 17:37h el Pla d’emergències TRANSCAT en fase d’alerta en base a les informacions rebudes segons les quals a l’entrada de l’estació de mercaderies perilloses de Tarragona Classificació hi havia un tren amb fuita de Diòxid de Carboni líquid refrigerat.

Fins al lloc de l’incident s’hi han desplaçat 6 dotacions de Bombers de la Generalitat de Catalunya. Finalment, s’ha produït una petita fuita de diòxid de carboni per l’obertura d’una vàlvula de sobrepressió. Actualment no hi ha fuita i el tren ha reprès la marxa, i Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat l’alerta del pla TRANSCAT.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?