previous arrow
next arrow
Slider

L’augment dels contagis de coronavirus a Catalunya (1.343 positius aquest divendres) ha portat al Govern a fer un pas més i anunciar el tancament de les discoteques, sales de ball i de festes amb espectacle en tot el territori. També queden prohibides les activitats musicals amb pista de ball i es limiten els horaris de restaurants i bars de Barcelona i una altra sesentena de municipis. La mesura entrarà en vigor aquest dissabte i es preveu que es mantingui durant 15 dies.

El Govern justifica les mesures anunciades en la “situació epidemiològica” en el conjunt de Catalunya, un dia després d’alertar que els rebrots a Barcelona i la seva àrea metropolitana estaven en un “moment crític”. Just aquest divendres es compleix una setmana des que la Generalitat recomanés a tots els ciutadans que es quedessin a les seves cases davant l’augment de casos i les primeres evidències que hi havia transmissió comunitària en diferents zones del territori. Tambè aquest divendres el primer ministre francès, Jean Castex, ha anunciat que el país desaconsella als seus ciutadans acudir als municipis catalans a causa dels “indicadors sanitaris degradats” que presenten.

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?