previous arrow
next arrow
Slider

El divendres 24 de juliol, a la tarda, els jardins del Museu Deu van acollir l’acte d’homenatge i de record a les víctimes de la Covid-19 i, també, de reconeixement a les persones que han fet i que fan front a la pandèmia.

L’acte es va iniciar amb un minut de silenci i, tot seguit, Núria Garcia, a la viola, i Ester Buendia, al violí, van interpretar El cant dels ocells, una peça popular catalana que va fer coneguda Pau Casals a tot el món, com a símbol de la pau i de l’esperança i que, segons el Mestre, és una melodia que Bach, Beethoven i tots els grans haurien admirat i estimat. Les professores de l’Escola de Música Pau Casals van interpretar dues peces musicals més durant l’acte.

A continuació, va ser el torn dels parlaments, a càrrec de Montserrat Martín, regidora de Salut i de Serveis Socials; del Dr. Josep Montesinos, cap d’Urgències de l’Hospital del Vendrell; de Maria Montserrat Domènech, familiar d’una víctima de la Covid-19, i de l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez. En les intervencions es van expressar sentiments viscuts i mostres de record a les víctimes i, també, de reconeixement als col·lectius que han viscut i que viuen de més a prop la Covid-19, i es va demanar no abaixar la guàrdia i actuar amb responsabilitat per poder controlar la pandèmia.

Per finalitzar, es va fer una ofrena floral als peus de l’escultura La Tempestat perseguida pel Bon Temps, d’Apel·les Fenosa. Aquesta escultura forma part d’un cicle d’obres de Fenosa on la tempesta representa la Guerra i el Bon Temps la Pau. En aquest cas, la Tempesta es gira i observa com s’acosta el Bon Temps que, tard o d’hora, la substituirà. L’alcalde del Vendrell va agrair a la Fundació Apel·les Fenosa la cessió d’aquesta escultura, que representa l’esperança que l’angoixa serà superada i que vindran temps millors, i va explicar que properament s’instal·larà en una zona propera del nou CAP del Botafoc.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?