previous arrow
next arrow
Slider

Les famílies que disposen de les targetes moneder tenen de termini fins al 31 de juliol per exhaurir l’import que els quedi.

 

29 de juliol. Les targetes moneder que es van lliurar durant el mes de març als alumnes beneficiaris d’ajuts de menjador escolar quedaran inoperatives a partir del divendres 31 de juliol. Així ho ha anunciat la Direcció General d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa. Les famílies que disposen de les targetes moneder, en què se’ls ha anat abonant l’import de les beques menjador dels seus fills i filles, tenen de termini fins al 31 de juliol per exhaurir l’import que els quedi i, a partir d’aquesta data, el Departament d’Educació iniciarà el procediment per deixar les targetes amb saldo zero. Des del Departament d’Educació ja s’estan estudiant noves mesures perquè els nens puguin seguir gaudint d’un àpat el dia a partir de l’inici del proper curs.

Des del Consell Comarcal del Baix Penedès, que va ser l’encarregat de fer arribar aquestes targetes moneder als diferents ajuntaments de la comarca, s’explica que a la comarca s’han beneficiat d’aquestes targetes un total de 2.708 les famílies. Les targetes moneder es van atorgar a les famílies amb fills que reben beca menjador i que arran del tancament dels centres educatius, no se’n podien beneficiar.

De moment es demana de conservar aquestes targetes en bon estat i retornar-les durant l’inici de curs al centre educatiu on estigui escolaritzat l’alumne.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?