previous arrow
next arrow
Slider
L’Assemblea Local de Creu Roja de Calafell-Cunit en col·laboració amb l’Ajuntament de Cunit, va repartir durant el mes de juliol diferents lots d’alimentació, de neteja i higiene a 145 famílies del nostre municipi que es troben en situació de vulnerabilitat i donar cobertura a les seves necessitats bàsiques.

L’Assemblea Local de Creu Roja de Calafell-Cunit en col·laboració amb l’Ajuntament de Cunit, va repartir durant el mes de juliol diferents lots d’aliments, de neteja i higiene a 145 famílies del nostre municipi que es troben en situació de vulnerabilitat i donar cobertura a les seves necessitats bàsiques.

Els equips  bàsics d’higiene personal contenen productes com xampú, gel, paper higiènic, entre d’altres, i de la llar, com frega sòls, lleixiu o sabó de rentadora entre d’altres. En el cas de menors de dos anys es lliurava paquets de bolquers i tovalloletes, i algun article de crema o similar.

Montse Cámara, regidora de Serveis Socials, explica que “aquesta és una nova i important col·laboració amb Creu Roja, durant el confinament hem comptat amb el seu suport i experiència per tal d’arribar a totes les llars on calia assistència social, la seva tasca es complementa amb les funcions que té el Rebost d’Aliments de l’Ajuntament de Cunit”.

 

Recordeu que el Canal Baix Penedès és una eina per mantenir informada a la població de tots els aspectes que els cal saber, si coneixes qualsevol informació que sigui rellevant per a tu o els teus veïns no dubtis en fer-nos-ho saber.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?