previous arrow
next arrow
Slider

 

Nota de premsa de CUP Calafell.

Des de la Candidatura d’Unitat Popular de Calafell volem expressar el nostre malestar perquè diferents representant de l’Ajuntament van assistir a un dinar, el regidor d’esports Artur Peña (PSC) , la presidenta de la comissió informativa d’esports Maite Gonzalez (PP) , el càrrec de confiança José Manuel Abascal i l’alcalde de Ramón Farré (PSC) sense respectar les mesures de seguretat i higiene que la mateixa institució local recomana al conjunt de veïns i veïnes de Calafell.

 

Entenem que es poden realitzar actes, siguin o no institucionals, però respectant les distàncies i en cas de no poder ser així, fent ús de la mascareta.

 

Realitzar i difondre una fotografia d’aquestes característiques amb el context que estem vivint arreu dels Països Catalans i el món, creiem que és una falta de respecte per a tots i totes. Tot i , segons el govern municipal (PSC,PP, ECP i UAM), l’acte el va organitzar el gimnàs Vilarenc Aqua i per tant ells van sufragar el cost del dinar, creiem que la imatge dels representants de l’Ajuntament deixa molt que desitjar. Alhora, se li va fer un obsequi a l’entrenador del F.C. Barcelona d’una reconeguda artesana de la comarca que si va ser a compte de l’Ajuntament.

 

La visita de personalitats rellevants al municipi sempre dona valor afegit promocionant Calafell, però creiem que amb aquesta foto i en el context de pandèmia que vivim no contribueix gens a donar una imatge de seguretat al mateix municipi. Alhora, remarcar que allò que anomenen “actes protocolaris” molts cops no deixen de ser dinars o sopars amb poca o gens incidència al municipi i realment no contribueixen en la seva millora.

 

Cuidem-nos. CUP

Des de Canal Baix Penedès lamentem que no s´informi a mitjans del municipi o comarcals i altres entitats, per poguer informar amb llibertat i pluralisme tots els actes esportius que organitzan desde la regiduria d`esports de Calafell. Esperem i desitjem que aquesta situació canvii i es convoqui a la premsa adequadament.

Moltes gràcies

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?