Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

L´UE Segur de Calafell s’ha estrenat aquest dissabte amb tres punts al camp del C.E. Vendrell, en un partit que es posava de cara pels homes de Jordi Bernal al minut 15 on Iker enviava al fons de la xarxa l’1-0 inicial i els segurencs es posaven a remolc per primer cop aquesta temporada, la pilota no tenia un clar dominador i el joc directe es convertia en una solució fàcil per mirar d´ escursar el marcador com més aviat millor, tot i aquest factor no es va voler en cap moment deixar de buscar combinar buscant que la pilota marques la velocitat del joc, tot i això a poc a poc el partit es començava a endurir l’àrbitre no dubtava en treure targetes.
Fins a gairebé la mitja hora de joc els locals buscaven ampliar el marcador però una setmana més Aaron sota pals defensava la porteria amb seguretat i en un dels llançaments llargs, arribaria una falta a la frontal on Al minut 28 una genialitat de Fran Marin en executar un llançament a pilota aturada des-de la frontal igualava el marcador i el partit el posava en un punt calent on cap dels dos equips volia deixar escapar l’oportunitat de sumar els 3 primers punts.
El primer derbi del Penedès estava a l’altura d’un públic que podia gaudir del futbol en temps de Pandèmia i ningú es va moure fins a finalitzar la primera part on no es mouria el marcador.
La segona meitat va continuar amb una tònica on els dos equips es van voler enfrontar de tu a tu, cos a cos i oportunitat a oportunitat però aquest cop van estar més encertats de cara a porteria els de Segur de Calafell. Al minut 50 després d’una gran jugada, el jove Lamin “L’Ansu” de segur recollia el rebuig del porter per enviar la pilota al fons de la porteria, començar encarrilar el partit i emportar-se els tres punts cap a casa. La banqueta no es movia i el partit estava en un frec a frec físic, cal dir que l’equip local continuaria amb la tònica de voler tractar bé la pilota, Juanjo del Segur va haver de parar els peus a Manzano jugador destacat del Vendrell on encarava 1 contra 1 amb molta facilitat. L’1 a 3 el marcaria Marc Cisa  que va tenir el premi a l’esforç físic i la constància durant el partit Encarrilat el partit cap als tres punts encara no sabia acabar i més gols estaven per venir, al minut 71 una de les noves incorporacions de la plantilla David Llanguas posava el seu segell després d’executar una falta des de-de la frontal fent pujar al marcador 1-4.Amb el marcador a favor les coses començarien acomodar-se i els canvis i alguna lesió farien que el partit a poc a poc comences a refredar-se.
Encara no estava tancada l’acta semblava que els punts ja estaven clars, en les acaballes del partit el Vendrell retallaria el marcador en el 2-4 finals obra de Labella.
La setmana vinent U.E.Segur s’estrena a casa, on en aquest cop el derbi es convertirà en Local i un any més podrem viure si Déu ens ho permet, un cop més el derbi Calafellenc.

Luis del Fresno Guillem

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?