previous arrow
next arrow
Slider

Els Estrellats de Calafell guardonats com la millor afició de la Ok Lliga

Durant la setmana passada Món Hoquei va organitzar un seguit d’eliminatòries entre les aficions de la Ok Lliga, on el guanyador sortia de l’elecció popular trobada en les xarxes socials. Les eliminatòries van anar passant, i la final només va deixar pas a Sac i ganxo de Voltregà i a la penya Els Estrellats de Calafell. Amb un 57% dels vots, l’afició del conjunt de Tarragona es va coronar com la millor afició de la Ok Lliga segons el nostre portal web.

La penya Els Estrellats s’ha convertit, en l’última dècada, en un referent de les aficions en l’hoquei patinis, i l’ha aconseguit omplint el mític temple del Ortoll. Per a aquesta agrupació no tot han estat bons temps, i en un passat recent també ha hagut de sofrir jugar com a local en la pista del seu històric gran rival, el Vendrell. Els afeccionats verd-i-blancs van ser un exemple també amb el descens del conjunt a la categoria de plata, i no varen parar d’animar, arribant a desplaçar-se a Jolaseta, lloc on van guanyar la Copa de la princesa.

Sens dubte és una de les millors aficions del món del nostre esport, i a partir d’avui poden dir amb orgull que per a l’audiència de Món Hoquei són la millor graderia de la Ok Lliga.

Imatge: Diari de Tarragona

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?