previous arrow
next arrow
Slider

Internet ha disparat les possibilitats de guanyar diners. Actualment s’estan creant multitud de treballs que els nostres avis mai haguessin imaginat. Entre els més simbòlics està el de ‘influencer’, una figura que malgrat no ser gens nova, perquè sempre han existit persones que s’encarregaven de dictar els cànons d’una època, sí que té una expressió diferent gràcies als canals online.

Així mateix, aquesta tendència també està donant lloc a algunes problemàtiques que el Parlament de la República Francesa ha intentat esmenar. Es tracta de les hores i les condicions en les quals treballen els nens com influencers en la xarxa. L’òrgan legislatiu ha determinat sobre aquests assumptes i ha establert quants diners podran guanyar els nens influencers.

La llei, que ha rebut el nom de ‘Llei d’Explotació de la imatge dels nens en les plataformes en línia’, ja porta temps cuejant. Va ser en 2019 quan es van començar a escriure les primeres línies de l’articulat legal. Actualment, el text ha establert que els diners que guanyin els menors de 16 anys no podrà ser gastat fins que aquests nens tinguin 16 anys o més. Els ingressos quedaran guardats en un compte bancari.

D’aquesta manera, França s’ha convertit en un dels primers països que legisla en aquesta línia, tot i que en realitat només està legislant sobre un element ja legislat en el passat: el treball i l’explotació infantil. Tal com ha indicat Bruno Studer, el diputat francès que està darrere del projecte, “el treball infantil està prohibit a França, tret que hi hagi exempcions, fins i tot en Internet”.

Per Tecnonews / AMIC – AMIC – Redacció

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?