previous arrow
next arrow
Slider

Un cop finalitzat el període de votació dels primers Pressupostos Participatius de Cunit es fan públics els resultats, en els quals hi ha un total de 5 projectes que s’inclouran en el Pressupost de l’any 2021.

Aquest any, com a primera experiència de pressupostos i amb motiu de la posada en marxa de la plataforma digital de participació han estat realitzades per les àrees, departaments i serveis municipals, avaluades per una comissió tècnica i posteriorment validades per una comissió d’impuls i seguiment político-tècnica.

El resultat del nombre de vots totals emesos per les 160 persones que han finalitzat el procés de votació dels pressupostos participatius han estat de 523 vots, a la plataforma Dedicim.cunit.cat

David Marquínez, regidor de Participació Ciutadana, ha valorat aquesta primera experiència tenint en compte les circumstàncies en què s’ha tirat endavant: “Aquests primers Pressupostos Participatius han estat marcats en les primeres fases per circumstàncies especials que han fet que hagi estat l’Ajuntament qui proposi els projectes. Aquest any hem posat els ciments i hem creat la plataforma digital de participació que englobarà aquest i tots els processos participatius. Donem les gràcies a totes les persones que s’han interessat i han votat els projectes que més han valorat perquè es facin realitat. Seguim treballant perquè així sigui el proper any”.

En total, han participat en el procés 236 persones i s’han recollit, des de l’inici de presentació de les propostes, 45 aportacions relatives a la seva valoració, contingut, interès o necessitat, algunes de les quals proposen actuacions complementàries de millora al projecte presentat que s’enviaran als departaments que en tenen competència.

5 han estat els projectes que entren en els 100.000€ de pressupost d’inversions contemplat.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?