previous arrow
next arrow
Slider

El govern municipal de Calafell (conformat per PSC, PP, ECP i UAM) va presentar al passat ple municipal del mes d’octubre, la licitació del plec tècnic i administratiu per a l’execució de les obres del Centre d’acollida d’Animals. Els grups municipals de la CUP i ERC de Calafell van manifestar el seu malestar perquè segons afirman” les característiques plantejades des del govern per aquest centre no són les més adients per tal de garantir el benestar dels animals que hi puguin arribar a conviure. “

Deixan clar que en cap cas estan en contra de la seva construcció, donat que és una necessitat real al municipi que cal satisfer. Però afirman que es veuen en la obligació de presentar un seguit d’al·legacions al plec tècnic amb l’ànim de millorar el projecte i, per tant, la vida dels animals que es puguin arribar a acollir al mateix.

PROPOSTES DELS GRUPS MUNICIPALS CUP – ERC de Calafell

Algunes d’aquestes propostes passen per:

– La divisió de les cel·les per sectors diferenciats, amb l’actual distribució les sortides al pati exterior diària que han de tenir els gossos fan que fomenti l’estrès de la resta. Alhora que facilitaria la socialització de grups de gossos en grups reduïts amb patis compartits.

– Materials fonoabsorvents i superfícies sonoreflectants per tal de contribuir a la tranquil·litat dels animals.

– La instal·lació de calefacció mitjançant terra radiant per garantir una temperatura optima a les cel·les, sobretot, als mesos de més fred. Al projecte presentat no es preveu calefaccions de cap tipus.

– Delimitar de forma concreta els espais de descans, aliment i de defecació i micció.

Des de la nostra perspectiva, creiem que el Centre d’Acollida d’Animals hauria de tenir en compte el benestar animal, més que la seva tinença. Un animal estressat i en mal estat anímic i físic, redueix molt la seva adopció i aquest centre cal construir-lo amb la finalitat de fomentar l’adopció o la seva saturació està assegurada amb poc temps.

Per tot això, des dels grups municipals de la CUP i ERC de Calafell, encoratgem al govern municipal a revisar les condicions tècniques del projecte per tal de garantir una estança digna per a tots els animals que siguin acollits a Calafell.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?