previous arrow
next arrow
Slider

L’ajuntament de Cunit ha aprovat el Conveni entre el Departament de Territori i Sostenibilitat, els consells comarcals de l’Alt Penedès, el Baix Penedès, el Garraf i l’Anoia, els ajuntaments del Vendrell, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Igualada, Sitges, Cubelles, Calafell, Cunit i Sant Sadurní d’Anoia, i les Autoritats del Transport Metropolità de Barcelona i Tarragona, per
Constituir la Taula de Mobilitat del Penedès.

L’objectiu d’aquesta taula és fixar un marc de col·laboració per l’articulació de polítiques de mobilitat, les infraestructures i transport públic a les comarques de l’àmbit territorial del Penedès, que les ha de permetre col·laborar en el procés d’elaboració, tramitació i avaluació del Pla de Mobilitat del Penedès en el marc del Pla de Transport de Viatgers de Catalunya, garantir la participació del conjunt de la presa de decisions sobre tots els aspectes que afecten la mobilitat en aquesta part del territori.

La Taula es reunirà com a mínim en sessió ordinària tres vegades a l’any. El conveni tindrà una vigència màxima de 4 anys des de la data de la seva signatura.

La creació d’aquesta taula era una de les dues propostes que formava part del Pacte del Penedès Marítim.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?