previous arrow
next arrow
Slider

Els infants podran donar la carta als Reis mantenint la distància i en torns per edat

L’Ajuntament de Calafell ha decidit substituir les cavalcades de Reis per uns campaments reials, on els infants podran donar la carta mantenint la distància i en torns per edat. Aquesta mesura segueix les instruccions de les autoritats sanitàries i de Protecció Civil de fer unes celebracions de Reis de caràcter estàtic i no dinàmic, per prevenir aglomeracions.

“Hem de ser conscients dels moments difícils que estem vivint i dels riscos sanitaris”, diu la regidora de Cultura, Mònica Trepat. Afegeix: “No obstant això, creiem que no podíem privar els més petits de la il·lusió de la nit de Reis. Més encara quan enguany als infants els hem demanat molt, en particular estar-se setmanes i setmanes tancats a casa durant el confinament de la primavera”.

Els campaments reials estaran instal·lats al Parc de la Sínia i al Port de Segur. Comptaran amb una decoració adient i que recollirà també diferents motius nadalencs. Ses Majestats i els seus patges hi seran i els infants podran donar la carta, sense contacte amb ells i amb distància de seguretat.

Els campaments es podran visitar de 17 a 20 hores. S’han establert tres franges horàries, segons l’edat dels infants:

17 a 18 h: infants de 0 a 3 anys
18 a 19 h: infants de 4 a 5 anys
19 a 20 h: infants de més de 6 anys

En cas de germans/es es recomana accedir en la franja d’edat del més petit/a.

Es prega, així mateix, observar la resta de mesures de seguretat, molt en particular la distància a la cua d’accés i no anar-hi en bombolles familiars barrejades. Aquesta activitat estarà, en tot cas, supeditada a les decisions que puguin anar prenent les autoritats sanitàries.

Més Info calafell.cat

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Transmissió en directe

Powered by Restream.io

Vols compartir el directe?

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?