Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

Estàs últimes setmanes estem assistint per desgràcia a un augment de contagis del maleït Virus, i sobretot que està afectant els nostres fills, els nostres joves, el nostre futur, des del Partit Popular de Calafell l’advertim en un article anterior, i el tornem fer avui,molta prudència a tots, que ens estem jugant la vida dels nostres éssers més estimats i el futur de tots.
També estem vivint a Calafell actes de vandalisme, baralles,destrosses, sorolls, robatoris, assalts a persones majors,per part de persones que no respecten la propietat privada, la vida privada, el descans dels veïns i el manteniment de vida de moltes persones destrossant tot el que troben en el seu camí, assaltant als nostres majors al carrer com passa per la zona de l’Av. Catalunya, els veïns no paren per desgràcia de traslladar-me tots aquests casos d’inseguretat en el nostre municipi, la llibertat sense seguretat és impossible, i aquest govern no pren cap mesura per a pal·liar el problema .
Vull expressar tot el nostre suport als veïns del carrer *Vilamar que estan sofrint la gran majoria dels actes vandàlics d’aquests personatges. Li exigim a l’Alcalde de Calafell Sr. Ramon Ferre com *maximo responsable de la policia Local que prengui mesures per a acabar amb aquest gran problema, i que no se soluciona amb una nota de premsa i una foto, Sr. Alcalde Calafell és molt gran i vostè té l’obligació d’anticipar-se a tots els problemes i solucionar-los i no sols a esperar que ocorrin i que els veïns hagin de prendre la iniciativa perquè vostè actuï “ mai més ben dit”, i a la Generalitat de Catalunya que augmenti el nombre d’efectius de Mossos en el nostre municipi. Volem deixar clar tot el nostre suport a la Policia Local i Mossos que actualment estan treballant sota mínims però fent-ho amb tota professionalitat, però les seves prefectures deixen molt a desitjar.
També ens trobem amb la competència deslleial als nostres comerços que paguen impostos i creen ocupació per part d’aquestes persones que embenin als nostres carrers “ els anomenats *mantearos”, i observem la passivitat del nostre ajuntament davant aquesta actuació, també podem trobar als *manteros en els nostres mercats ambulants setmanals, just enfront de parades de roba, sabates, bosses, etc. que paguen les seves taxes per a poder ocupar aquest espai i una vegada més passen els inspectors de l’ajuntament els veuen i no prenen cap mesura, insisteixo en la deixadesa i desídia d’aquest Alcalde. “Sr. Ramon Ferre, vostè és un sot per a Calafell”, pel qual passem tots per desgràcia .
Finalment agrair el suport rebut pels veïns de Calafell davant l’acte vandàlic que va sofrir la nostra seu Local a Calafell destrossant les vidrieres del nostre local.
Malgrat els intents d’aquests vàndals radicals el
Partit Popular seguirà present en tot el municipi reiterant el compromís per a millorar Calafell ,i una Catalunya compromesa amb Espanya, i el PP de Calafell continuarà treballant per un Municipi lliure, on els radicals no tinguin cap espai.
Juan José García Alvarez.
President del PP de Calafell.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?