Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

L’exdirectiu de The Coca-Cola Company assumeix aquesta oportunitat amb la ferma voluntat de portar a GRC Group al següent nivell, potenciant l’aposta per la sostenibilitat d’una companyia que està revolucionant la indústria plàstica amb les seves solucions sostenibles

29 de juliol de 2021.- Joan Prats ha estat nomenat director general de GCR Group, companyia líder en la fabricació d’una nova generació de solucions plàstiques sostenibles per a la indústria transformadora de plàstics. Amb aquest nomenament, GCR Group posa al capdavant de la companyia un directiu de primer nivell amb el propòsit d’iniciar una nova era. L’impuls a l’expansió del negoci i la professionalització de la seva estructura operativa, amb un sòlid compromís per la sostenibilitat, l’economia circular i la innovació són els eixos clau que marcaran aquesta etapa.

Joan Prats és llicenciat en Economia per la Universitat de Barcelona i compta amb un MBA de la Universitat de Thunderbird a Arizona (els Estats Units). El directiu arriba a GCR Group després de més de 30 anys de trajectòria en The Coca-Cola Company, companyia en la qual anteriorment ostentava el càrrec de vicepresident d’Assumptes Corporatius en la filial de Mèxic.

Des que es va unir a aquesta multinacional en 1988, va ocupar posicions de responsabilitat en diversos països. Començant en les àrees de Màrqueting, Operacions, Gestió de clients i Desenvolupament de Mercat a Espanya, va ser director de Màrqueting a Portugal, director de Desenvolupament Estratègic de Negocis per a Europa Occidental i, posteriorment, director d’Assumptes Públics per a Amèrica Llatina.

El nou director general de GCR Group compta amb una àmplia visió internacional i durant la seva carrera ha destacat per la seva capacitat d’impulsar transformacions empresarials. Ha liderat amb èxit estratègies de creixement per a desenvolupar el negoci, aconseguint excel·lents resultats i construint aliances a llarg termini amb stakeholders a nivell global.

A més, Prats destaca per la seva capacitat visionària en l’àmbit de la sostenibilitat, situant a les companyies a l’avantguarda quant a reducció del seu impacte mediambiental i establint noves maneres de pensar i de fer. Sempre amb una forta sensibilitat i convicció que les companyies han de contribuir a construir un món millor.

En paraules de Joan Prats: “Dirigir GCR Group suposa un gran honor que assumeixo amb la ferma voluntat d’accelerar el creixement de la companyia. També representa una oportunitat única d’aportar la meva visió en sostenibilitat amb l’objectiu d’impulsar el seu lideratge en el desenvolupament d’una generació de solucions plàstiques sostenibles, basades en minerals i plàstic reciclat, que suposen una autèntica revolució en el sector del plàstic quant a reducció de l’impacte mediambiental i de la petjada de carboni en rebaixar l’ús de plàstic verge i, en conseqüència, de recursos no renovables”.

GCR Group està realitzant una gran aposta per la innovació i la tecnologia més capdavantera per a continuar impulsant camí en l’àmbit de l’economia circular, aconseguint revaloritzar materials plàstics que ja es troben en circulació i convertint-los de nou en matèria primera d’alta qualitat per a noves aplicacions. Fundada en 2001 i amb seu central a la Bisbal del Penedès (Tarragona), la companyia compta amb més de 200 empleats i subministra solucions responsables amb el medi ambient que a més aporten un avantatge competitiu i major rendibilitat als seus clients.

Sobre GCR Group
GCR Group és un referent global en el desenvolupament de solucions plàstiques sostenibles per a la
indústria transformadora de plàstics. Fundada en 2001 i amb seu central a la Bisbal del
Penedès (Tarragona) i centres de producció en aquesta localitat i Barberà del Vallés, la
companyia compta amb més de 200 empleats i opera a nivell global. Gràcies a la seva forta aposta
per valor la innovació i la tecnologia més avançada, GCR Group està liderant el desenvolupament
d’una generació de solucions plàstiques basades en minerals i plàstic reciclat, més
respectuoses amb el medi ambient en reduir l’ús de plàstic verge.

Per a més informació:

LLYC
Aïda Castells: acastells@llorenteycuenca.com +34 616 913 997
Eva Pedrol: epedrol@llorenteycuenca.com +34 650 88 37 97

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Som membres de l’A.M.I.C.

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?