Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
Erem necessaries
previous arrow
next arrow

L’Ajuntament del Vendrell conjuntament amb el Pla Educatiu d’Entorn (PEE) i les entitats que formen part de la Comissió Inclusiva del PEE han estat treballant perquè la inclusivitat sigui efectiva tant als passats Casals d’estiu com en les activitats extraescolars que s’han iniciat recentment.

En aquest sentit, s’ha activitat el protocol perquè des del PEE es pugui dotar de les persones vetlladores necessàries per als infants amb necessitats educatives especials que s’inscriguin a fer activitats extraescolars.

D’altra banda, a partir del 23 d’octubre s’iniciaran unes jornades de formació gratuïtes i obertes a totes les persones que treballen en activitats extraescolars per tal de tenir els coneixements necessaris de com poder desenvolupar-les de forma inclusiva. Informació i inscripció: peevendrell@gmail.com

La regidora d’Educació i Cultura, Silvia Vaquero, ha destacat que aquest treball conjunt i transversal és fruit del compromís del govern municipal, del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) i de les entitats que formen part de la Comissió Inclusiva del PEE perquè l’educació, més enllà de l’escola, sigui totalment inclusiva.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?