Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
Erem necessaries
previous arrow
next arrow

Mesures més contundents per tal que els okupes conflictius no ho tinguin fàcil

L’Ajuntament de Calafell es coordinarà amb les companyies elèctrìques per fer a la vegada talls d’aigua i llum a habitatges amb okupació conflictiva. Aquesta mesura augmentarà la contundència de la pressió que es fa als okupes conflictius, amb una eina que els dificulta continuar a l’habitatge.

L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, explica que “en la immensa majoria de casos de connexió il·legal a la xarxa d’aigües, trobem també que està punxada la llum”. La xarxa elèctrica no és municipal i l’Ajuntament no pot actuar-hi. “Però sí que informem les companyies”, afegeix Ferré.

Ara, es tracta de fer una passa més en aquesta estratègia i realitzar talls simultanis. Diu l’alcalde: “Hi ha qüestions logístiques pràctiques, ja que els talls s’han de fer amb protecció policial i d’aquesta forma optimitzarem recursos. Però sobretot traslladarem un missatge encara més clar i contundent: que els okupes conflictius no són benvinguts al nostre municipi i que no els ho posarem fàcil”.

Aquesta coordinació es va posar sobre la taula just abans que comencés la pandèmia, però la qüestió, com tantes altres, va quedar aturada pel daltabaix general. Ara es recuperarà amb el ple acord de les companyies elèctriques.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Serveis Social Media Marketing, comunicació d'empreses i comerços. SEO SEM i Posicionament comercial
taberna los serrano

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?