Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
Perruqueria i estètica Harmony
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

L’actuació ha estat fruit de la col·laboració entre la Guàrdia Civil i la Policia Local de Cunit. S’han intervingut més de 1.500 plantes de marihuana que es van trobar en diferents estàncies de la vivenda.

La Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Policia Local de Cunit, han desmantellat una plantació de marihuana, concretament 1.525 plantes que es trobaven a l’interior d’una vivenda d’alt standing de Cunit. En l’operació es van detenir a dos membres de la mateixa família per haver comès un pressumpte delicte de tràfic de drogues (cultiu i elaboració de marihuana) i un altre de defraudació del fluïd elèctric.

La investigació es va iniciar a mitjans d’aquest 2021 quan la Guàrdia Civil va tenir coneixement que en una vivenda allunyada del centre del municipi es podria estar cultivant ilícitament plantes de marihuana, i va contactar amb la Policia Local, que també disposava de la mateixa informació.

Un cop indentificat el domicili de més de 600m2 i comprovat que s’havia llogat l’any 2018 per un valor molt superior al del mercat immobiliari, també es va acreditar la manipulació de la instal·lació elèctrica de la vivenda. Aquests fets sumats a les tasques operatives d’investigació de delictes, va confirmar l’existència d’una plantació cannàbica a l’interior de l’edifici.

Per aquest motiu, es va procedir a sol·licitar a l’autoritat judicial el corresponent manament d’entrada i registre, i un cop obtingut es va fer el registre de la vivenda localitzant en el seu interior 4 habitacions dedicades exclusivament al cultiu de marihuana. Contabilitzades, un total de més de 1.500 plantes en avançat estat de creixement, així com una instal·lació elèctrica amb elements electrònics de darrera generació, amb el que aconseguien un òptim creixement i floració de les plantes.

Els detinguts són un home i una dona d’entre 60 i 65 anys de nacionalitat espanyola que, tras prestar declaració en les dependències oficials, van ser posats en llibretat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?