Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

L’Associació Raúl Nieves ha instal·lat aquests dies ‘El bosc màgic de Bellvei’ al centre cívic La Muga, a Baronia del Mar. Fins el dia 22 de desembre els infants del Penedès poden visitar la cabana del Pare Noel per donar-li la carta i participar de les activitats que han preparat els elfs que l’acompanyen. A banda de la cabana, que està distribuïda en una sala, un dormitori i un despatx, també hi ha un bosc nevat i una aula per fer els tallers. Amb l’ajuda dels elfs, hi decoraren amb carbonat de calci peces de fusta en forma de bola i mitjons de Nadal. La presidenta de l’Associació, Josefa Doblado, explica que l’entitat “està dedicada als infants, a fer-los feliços” i que per aquest motiu en aquestes dates els agrada “omplir-ho tot de màgia i que gaudeixin d’aquests dies”.

El bosc màgic de Bellvei es pot visitar de 10 a 14 h i de 17 a 20 h i els infants han d’anar acompanyats d’un familiar. Cal fer una reserva prèvia a través del correu electrònic ArnNadal2021@gmail.com o enviant un missatge de WhatsApp al telèfon 661409412. L’espai també rep aquests dies la visita d’entitats com l’Associació de jubilats de la llar de Bellvei o la Fundació Santa Teresa.

L’Associació Raúl Nieves ha comptat amb la col·laboració de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Bellvei, FM Logistic, Decocartón, Bellson, Two Emocions Eventos i Bellvei Ràdio.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?