Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

L’Observatori Contra l’Homofòbia (OCH) ha denunciat una agressió a un jove gai a Calafell (Baix Penedès) la matinada d’aquest dijous. Segons ha explicat a l’ACN el president de l’entitat, Eugeni Rodríguez, la víctima ha rebut un cop de puny a la cara mentre els agressors proferien crits com ‘bujarra de merda’. El jove ha hagut de ser atès a urgències. En un primer moment, segons explica Rodríguez, la víctima no ha pogut presentar la denúncia als Mossos d’Esquadra. Després, però, l’OCH ha activat el protocol de registre d’incidències i, segons Rodríguez, el cos policial es posarà en contacte amb el jove en les pròximes hores per recollir la denúncia.
Prèviament, la mateixa víctima havia fet públic a través de les xarxes socials l’agressió. Ha explicat que caminava pel carrer quan un home que anava en grup se li ha acostat i li ha propinat el cop de puny a la cara. Mentre el colpejava, assegura que l’agressor l’ha insultat cridant-li ‘bujarra!’. La víctima demanava col·laboració ciutadana per poder identificar l’agressor.

L’OCH s’ha posat en contacte amb la víctima, a la qual li ha donat l’oportunitat de rebre tots els serveis psicosocials i d’acompanyament jurídic.

Segons les xifres de l’observatori, en el que va d’any s’han registrat 280 incidències a Catalunya, 11 de les quals a la demarcació de Tarragona. És un 175% més que l’any passat. Rodríguez considera la situació “esgarrifosa”.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?