Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

Una iniciativa que va sorgir des de dins de la mateixa plantilla de la Policia Local, concretament de l’efectiu responsable de la Unitat de Drons, coneixedor d’aquest projecte i va plantejar tirar-lo endavant com a millora en l’obtenció d’informació de la via pública.

Cunit ha estat el municipi escollit per a fer una prova pilot de l’innovador projecte Raptor per part de l’empresa Urban Mobility. Aquesta és una empresa que gestiona fons europeus per a projectes d’innovació de les administracions públiques amb la monitorització de la via pública. Per part de l’empresa és la primera vegada que es fa un desplegament en un municipi de les característiques de trama urbana de Cunit. I a Cunit es fa de la mà de la Policia Local, concretament, amb càmeres instal·lades en els vehicles policials, tal i com es pot veure en aquest video.

Després de més d’un mes en marxa, ara s’incorpora una nova funcionalitat a la ja existent de recollida d’ informació sobre l’estat de tots els elements de senyalització de la via pública. Es tracta de la detecció d’irregularitats en l’asfalt de la via pública.

D’aquesta manera es podrà identificar qualsevol desperfecte en l’asfalt de tot el municipi i tenir tota la informació actualitzada per a programar les actuacions que calgui fer.

David Marquínez, regidor de Tecnologia, Informació i Transparència: “És un autèntic privilegi formar part d’un projecte d’aquestes característiques amb el qual es posa la tecnologia al servei del municipi, per millorar-lo a nivell de mobilitat i també d’accessibilitat en aquest cas”.

Després de treballar en iniciatives a grans ciutats com Barcelona, Valencia, Londres o Estambul, és Cunit qui està acollint la prova pilot del desenvolupament d’aquesta tecnologia.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?