Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
Embotits Arroyo al Canal Baix Penedès
banner web arroyo canal calafell
La Gondola - Ristorante Italiano
banner canal baix penedes
previous arrow
next arrow

Els pròxims 3 i 4 de juny, a la Platja de Sant Salvador del Vendrell, tindran lloc les jornades de literatura Transversal’22 que enguany arriben a la V edició. Aquestes trobades que, excepte a l’any 2020 per motius de la pandèmia no van poder dur-se a terme, s’han realitzat des del 2017 organitzades per l’Hotel Le Méridien Ra i la gestora cultural Bracket Cultura, un projecte al qual enguany se suma com a entitat col·laboradora l’Ajuntament del Vendrell.

TRANSVERSAL’22, V Jornades de literatura Le Méridien Ra, és una proposta plural des de la qual es pretén debatre sobre alguns interrogants presents en el món de la literatura, l’art i els mitjans de comunicació.

Qüestions com la importància del periodisme i la literatura de viatges, els moviments migratoris i les seves conseqüències personals i socials, el paper de les perifèries en un món de grans ciutats, o la història com a argument literari són alguns dels temes que centraran aquesta trobada, sense oblidar-nos de la literatura oral i la música que seran el punt d’inici de les jornades.

Le Méridien Ra, més enllà de la seva activitat com a empresa hotelera i destinació turística d’alta qualitat, vol ser també un espai que doni cabuda a diferents experiències i sensacions, gràcies a la singularitat de la seva ubicació i entorn paisatgístic.

Establir vincles amb la cultura literària és una aposta prioritària amb la qual es vol oferir a clients i visitants una aproximació a la millor literatura actual i un contacte directe amb els autors en la privilegiada geografia de la Costa Daurada catalana.

L’accés a les diferents activitats és gratuït, però per raons d’aforament és necessària la inscripció prèvia en la pàgina web www.transversal22.wordpress.com o escrivint al correu bracketcultura@gmail.com

PROGRAMA

page3image31056320

Divendres 3 DE JUNY

page3image31056128

18:30 h. AGUSTÍN FERNÁNDEZ MALLO I ANTONIO ITURBE CONVERSEN SOBRE “EL LIBRO DE TODOS LOS AMORES”

19:30 h. UNA MALETA DE MÚSICA I HISTÒRIES: DANI ORVIZ (poetry slam)- LAIA MASDEU (veu i violí) – GEORGY OLSHANETSKY (guitarra)

Dissabte 4 DE JUNY

11:30 h. FRONTERES, DESARRELAMENT I IDENTITAT: MATHIAS ENARD – ISAKI LACUESTA. Modera: JORGE CARRIÓN

12:45 h. NOVEL·LA HISTÒRICA I FICCIÓ LITERÀRIA: JOSÉ ÁNGEL MAÑAS – MARTÍ GIRONELL. Modera: JOSÉ LUIS ESPINA

14:00 h. DINAR – Reserves Tf. 977694200

17:30 h. PERIFÈRIES I ALTRES PAISATGES: REFERENTS PER A LA INSPIRACIÓ LITERÀRIA: ANTONIO ITURBE – JORDI SOLER. Modera ÁLVARO COLOMER

18:45 h. EXPLICAR EL MÓN DES DEL PERIODISME I LA LITERATURA: PATRICIA ALMARCEGUI – OLGA MERINO. Modera SILVIA MARTÍNEZ

20:00 h. FINAL DE TRAJECTE. RESUM POÈTIC ÀUDIO VISUAL DE LES JORNADES: DANI ORVIZ (poetry slam)

 

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

taberna los serrano

Ho estem fent a Instagram

Per categories

Promociona el teu negoci

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Deixa'ns un missatge?